Юрій Морозов вирішив не залишатись в «Інтер-Медіа»

14 Травня 2008
27064
14 Травня 2008
11:13

Юрій Морозов вирішив не залишатись в «Інтер-Медіа»

27064
Юрій Морозов вирішив не залишатись в «Інтер-Медіа»
Колишній гендиректор телеканалу «1+1», призначений 26 квітня 2008 року генеральним директором компанії «Інтер-Медіа», Юрій Морозов прийняв рішення про звільнення за власним бажанням. Про це повідомила прес-служба «1+1».
 
Як ідеться у повідомленні, акціонери каналу висловили подяку панові Морозову за його багаторічну (з 1998 року) та плідну працю. Причини такого рішення Юрія Морозова у повідомленні не зазначені. Від коментарів пан Морозов категорично відмовився, наголосивши: «Не даю коментарів, а ”Детектор медіа” особливо».
 
Раніше колишній генеральний продюсер «ТСН» Володимир Карташков, також призначений на топ-менеджерську посаду в продакшн-компанію «Інтер-Медіа», яка має виробляти контент для «1+1», заявив «ТК», що прийме рішення про згоду або відмову від цієї посади після особистої зустрічі з виконавчим директором компанії Central European Media Enterprises Адріаном Сирбу. За інформацією «ТК», Адріан Сирбу перебував в Україні з учорашнього дня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27064
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
житель приемніых
5818 дн. тому
Такое не пропадет-Лешечка не даст упасть ниже плинтуса. Юра был нормальным лешиным сидельцем в лавке и неплохо перекладывал бумаги с правой половины стола на левую и обратно. Тонкому знатоку еврейской темы в мировом и украинском кино всегда найдут шматок хлеба с кавьяром наши люди.
хм
5823 дн. тому
Заклевали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду