Юрій Морозов і Едуард Прутнік розпочали роботу над першим спільним телефільмом

10 Вересня 2008
12308
10 Вересня 2008
11:15

Юрій Морозов і Едуард Прутнік розпочали роботу над першим спільним телефільмом

12308
Юрій Морозов і Едуард Прутнік розпочали роботу над першим спільним телефільмом
Продакшн-компанія «Прима-фільм», заснована екс-гендиректором «1+1» Юрієм Морозовим та народним депутатом України Едуардом Прутніком, розпочала роботу над своїм першим телевізійним фільмом під назвою «Вікна». Про це повідомляє TVeXplorer.
 
Нагадаємо, «Прима-фільм» створена у 2008 році після звільнення Юрія Морозова з «1+1». У 2008 році компанія планує виробництво трьох телефільмів.
 
Автором сценарію фільму є Олексій Росич, режисером – Бата НЕдич. Головні ролі у фільмі виконують Ксенія Алфьорова, Михайло Мамаєв, Леся Жураковська, Євген Гришковець, Михайло Романов тощо. Продюсери проекту – Юрій Морозов і Едуард Прутнік.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12308
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сукноваленко
5707 дн. тому
Отчего же-отличненько была " раскрыта Морозовым тема еврейского кино в Украине, а также правильно перекладывались роднянские бумаги по гендиректорскому столу Плюсов в течение ряда лет и вовремя на должное сесто ставилась универсальная каучуковая печать Полыхаев"...Извините, "Морозов". Другое дело, что верный сиделец-приказчик должен быть правильно вознагражден, а Лёша, как видно, очень быстро всех сидельцев на СТС променял (а теперь и того...гуську на клюшку...пардон, СТС на Кентавра,ну, там свои авеновские разборки). И остался Юра в позе КУ...Так что Эдик выполнил функцию сестры милосердия. Другое дело, что на цьому городі хіба що добре виросте...Но данный вопрос не к этой паре гнедых, а в небесную канцелярию
современник
5707 дн. тому
Громко сказано! Только одно в сухом остатке - кто фильм, то делать будет? Ведь Морозов ничего не умеет! Он на Довженко прославился откатами. В смысле ему заносили, чтобы фильм запустить, вот собственно и вся его связь с ТВ, редакция была по ТВ картинам. Он наверное сам верит, что что-то снимет. Главное верить!!!!! Товарисч, вер!!!
ГЕРПЕТОЛОГ
5708 дн. тому
Прутнеморозные жидовикна. Отмоем на пАГу, Гешили дГузья
мдя
5708 дн. тому
надеюсь - не по Нагиеву....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду