Віталій Шевченко: Не варто публічно обговорювати застудні захворювання членів Нацради

11 Лютого 2009
14453
11 Лютого 2009
16:31

Віталій Шевченко: Не варто публічно обговорювати застудні захворювання членів Нацради

14453
Віталій Шевченко: Не варто публічно обговорювати застудні захворювання членів Нацради
Голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Віталій Шевченко, прокоментував причини перенесення засідання Національної ради 11 лютого.
 
«Підтверджую, що вони виключно об’єктивні, і навряд чи варто з цього публічно обговорювати раптові застудні захворювання членів Національної ради», - ідеться в листі пана Шевченка, який він попросив опублікувати на «ТК».
 
Також Віталій Шевченко спростовує, що перенесення засідання пов’язано з бажанням окремих членів Національної ради заблокувати роботу регуляторного органу, щоб не вирішувати питання, пов’язані із трансляцією зарубіжних мовників.
 
«Безпідставність такого припущення підтверджується тим, що Національна рада не планувала й не планує (якщо, звісно, не виникнуть відповідні спонукальні обставини) розгляд жодного питання про „трансляцію зарубіжних мовників”. У цьому легко переконатися, ознайомившись з проектом порядку денного чергового засідання, що, як завжди, погоджувався консенсусом за п’ять днів до засідання і оприлюднювався на сайті Національної ради», - заявив пан Шевченко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14453
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду