detector.media
11.02.2009 16:31
Віталій Шевченко: Не варто публічно обговорювати застудні захворювання членів Нацради
Віталій Шевченко: Не варто публічно обговорювати застудні захворювання членів Нацради
Голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Віталій Шевченко, прокоментував причини перенесення засідання Національної ради 11 лютого.
 
«Підтверджую, що вони виключно об’єктивні, і навряд чи варто з цього публічно обговорювати раптові застудні захворювання членів Національної ради», - ідеться в листі пана Шевченка, який він попросив опублікувати на «ТК».
 
Також Віталій Шевченко спростовує, що перенесення засідання пов’язано з бажанням окремих членів Національної ради заблокувати роботу регуляторного органу, щоб не вирішувати питання, пов’язані із трансляцією зарубіжних мовників.
 
«Безпідставність такого припущення підтверджується тим, що Національна рада не планувала й не планує (якщо, звісно, не виникнуть відповідні спонукальні обставини) розгляд жодного питання про „трансляцію зарубіжних мовників”. У цьому легко переконатися, ознайомившись з проектом порядку денного чергового засідання, що, як завжди, погоджувався консенсусом за п’ять днів до засідання і оприлюднювався на сайті Національної ради», - заявив пан Шевченко.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY