Засідання Нацради відкладено: немає кворуму

11 Лютого 2009
15329
11 Лютого 2009
12:02

Засідання Нацради відкладено: немає кворуму

15329
Засідання Нацради відкладено: немає кворуму
Засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення 11 лютого відкладено з огляду на відсутність кворуму. Про це ідеться в повідомленні на сайті Нацради.
 
Як з’ясувала «Детектор медіа», двоє з членів Національної ради – перший заступник голови Ігор Курус та відповідальний секретар Владислав Лясовський перебувають на лікарняному, а член Нацради Тетяна Мокріді – у календарній відпустці.
 
В кулуарах відсутність називають штучною і пов’язують із бажанням окремих членів Нацради заблокувати роботу регуляторного органу, щоб не вирішувати актуальні питання, зокрема пов’язані із трансляцією зарубіжних мовників.
 
Проте Ігор Курус у розмові з «ТК» уточнив, що йому поставлено діагноз «запалення легенів», і категорично спростував чутки про бойкотування.
 
«Мені дуже прикро, що хвороба стала на заваді прийняттю дуже важливих рішень. Проте, повірте, питання про зарубіжні канали не є нині найактуальнішим. Я звернувся до голови Нацради з проханням провести позачергове засідання 13 лютого, у п’ятницю, коли повернеться з відпустки Тетяна Мокріді. На часі погодження змін до 12 законів України», - відповів він.
 
За словами пана Куруса, законодавчі зміни, які найближчим часом має погодити Нацрада, стосується зокрема пільг вітчизняним виробникам телеконтенту, юридичного закріплення форматів мовлення і тарифної політики. Частина з цих питань, після прийняття рішень Нацрадою «за основу», буде запропонована до обговорення громадськості.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15329
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дрон
5571 дн. тому
Ганьба Нацраді! Забуліли вони...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду