Сейлз-хаус Fish продаватиме українську рекламу в «Яндексі» і «Вконтакте»

5 Лютого 2009
4942
5 Лютого 2009
09:41

Сейлз-хаус Fish продаватиме українську рекламу в «Яндексі» і «Вконтакте»

4942
Сейлз-хаус Fish продаватиме українську рекламу в «Яндексі» і «Вконтакте»
Український сейлз-хаус Fish (First Internet Sales House) отримав ексклюзивні права на розміщення реклами для української аудиторії у російській пошуковій системі і поштовому сервісі «Яндекс» та соціальній мережі «Вконтакте», повідомляє «КоммерсантЪ».
 
Як уже повідомляла «Детектор медіа», раніше компанія отримала ексклюзивні права на розміщення реклами для української аудиторії на блогхостингу Livejournal.
 
«З 1 січня ми розміщуємо рекламу на головній сторінці пошукового ресурсу Яндекс та однойменного поштового сервісу, а також у соціальній мережі Вконтакте для української аудиторії», - повідомила газеті директор компанії Оксана Мисниченко. Сейлз-хаус розпочав роботу у вересні 2008 року і розміщував рекламу на сайтах «Главред», «Газета.ру», Itnews.com.ua, Sostav.ua і Ua-football.com.У 2009 році Fish сподівається на оборот $1,3 – 1,6 млн (за курсом 6 грн за долар).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4942
Читайте також
14.04.2009 17:27
Сергей Сухобок, proUA.com
20 480
14.02.2009 16:32
Тимофій Володін, «Українські новини»
6 832
10.02.2009 10:21
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
6 388
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду