Танцювальний конкурс «Євробачення-2009» відбудеться в Азербайджані

4 Лютого 2009
7472
4 Лютого 2009
11:17

Танцювальний конкурс «Євробачення-2009» відбудеться в Азербайджані

7472
Танцювальний конкурс «Євробачення-2009» відбудеться в Азербайджані
На початку лютого 2009 року Європейська мовна спілка повідомила, що третій конкурс «Танцювальне Євробачення-2009» проходитиме у вересні в Азербайджані у Бакинському концертному та спортивному комплексі імені Гейдара Алієва, який може розмістити 8 тисяч глядачів.
 
Мовником-організатором стане азербайджанська  телекомпанія Ictimai Television. 135-хвилинне телевізійне шоу транслюватиметься на Європу у прямому ефірі через мережу «Євробачення» о 21:00 CET, повідомляє об’єднання з міжнародних відносин НТКУ.
 
Ініціатором проведення міжнародного танцювального конкурсу є Міжнародна федерація спортивного танцю. Нагадаємо, що перші два конкурси проходили у Великобританії, мовником-транслятором була корпорація Бі-бі-сі. Азербайджанський суспільний телеканал Ictimai  виграв тендер  ЄМС на організацію шоу у 2009 році.
 
Мовники-учасники конкурсу мають бути представлені змішаною парою – професіоналом у танцях та непрофесіоналом (відомою в іншій сфері людиною).
 
Танцюватимуть пари по одному танцю вільного стилю з національним колоритом. Переможця танцювального «Євробачення-2009» обиратимуть телеглядачі та професійне журі.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7472
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Джен
5568 дн. тому
Удачи в организации, посмотрим, как все получится!
otar
5568 дн. тому
Шановні шанувальники Азербайджану! :) Ви перевищили ліміт (3 коментарі, написані нібито від імені різних людей) для хворих на розмноження особистості. Всі наступні коментарі з вашої адреси будуть витиратися, незалежно від змісту.
Тетяна
5568 дн. тому
Новая страна, новые возможности, думаю, все получится, нашим точно надо съездить и наконец-то чего-то добиться. Пусть все получится! Слышала, что у них там вообще отлично в это время года, да и зал,с удя по всему, выбрали нормальный - 8 тысяч мест, небось, и ремонтик не подкачал!
Грета
5568 дн. тому
Эх, поїдемо до них на море! Все ж таки у Баку в вересні погода супер, ще й на конкурс подивимось:))
Sasha Mers
5568 дн. тому
Я только "за", а потом и в Украину доберется, кто знает, может, мы следующие в списке на проведение, песенное пережили и танцевальное потянем, а пока поддержим Азербайджан!
Terry
5568 дн. тому
Я думаю, що це гарна можливість для Азербайджану продемонструвати себе Європі. А показувати там є що, та й, думаю, у конкурс буде вкладено багато, як матеріально, так і ні, подивіться, як вони підтримують своїх конкурсантів!
Codex Seraphinius
5568 дн. тому
Мда, несподівано... нарешті конкурс вирвався з лап "Туманного Альбіносу" :-) І "вирвало" його далеченько - на грань сумнівного "культурологічного кордону" Європи - Каспій! Вочевидь Азербайджану сильно повезло пропіарити державу на туристичному європейському тлі. Подивимся наскільки вони скористаються з цього, адже тут треба думати дещо по-європейські, восток дєло тонкоє, а запад - дєло.... яке?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду