detector.media
04.02.2009 11:17
Танцювальний конкурс «Євробачення-2009» відбудеться в Азербайджані
На початку лютого 2009 року Європейська мовна спілка повідомила, що третій конкурс «Танцювальне Євробачення-2009» проходитиме у вересні в Азербайджані у Бакинському концертному та спортивному комплексі імені Гейдара Алієва, який може розмістити 8 тисяч глядачів.
 
Мовником-організатором стане азербайджанська  телекомпанія Ictimai Television. 135-хвилинне телевізійне шоу транслюватиметься на Європу у прямому ефірі через мережу «Євробачення» о 21:00 CET, повідомляє об’єднання з міжнародних відносин НТКУ.
 
Ініціатором проведення міжнародного танцювального конкурсу є Міжнародна федерація спортивного танцю. Нагадаємо, що перші два конкурси проходили у Великобританії, мовником-транслятором була корпорація Бі-бі-сі. Азербайджанський суспільний телеканал Ictimai  виграв тендер  ЄМС на організацію шоу у 2009 році.
 
Мовники-учасники конкурсу мають бути представлені змішаною парою – професіоналом у танцях та непрофесіоналом (відомою в іншій сфері людиною).
 
Танцюватимуть пари по одному танцю вільного стилю з національним колоритом. Переможця танцювального «Євробачення-2009» обиратимуть телеглядачі та професійне журі.
 
«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY