Володимир Карташков іде з ДТВ

3 Лютого 2009
22288
3 Лютого 2009
07:28

Володимир Карташков іде з ДТВ

22288
Володимир Карташков іде з ДТВ

Володимир Карташков покинув посаду генерального директора російського телеканалу ДТВ, що входить до холдингу «СТС Медиа», повідомляє «Медиаатлас.ру». Виконувачем обов’язків гендиректора каналу став В’ячеслав Муругов, який водночас є гендиректором каналу СТС та генпродюсером холдингу «СТС Медиа».

 
Володимир Карташков був гендиректором ДТВ із травня 2008 року, а до того 2 роки очолював інформаційну службу українського телеканалу «1+1». Він пояснив своє звільнення втратою інтересу до проекту, повідомляє РБК Daily. «Я мав інтегрувати компанію ЗАТ «ТВ Дарьял» у структуру холдингу «СТС Медиа» і як менеджер виконав своє завдання в повному обсязі. Компанія на цей момент перебуває в найкращому фінансовому стані, такого обсягу продажів у її історії ніколи не було», - сказав він.  Звільнившись із ДТВ, Карташков має намір зайнятись власним бізнесом із виробництва телеконтенту.
 
В’ячеслав Муругов відповідатиме на ДТВ за формування та придбаня контенту, стратегічне програмування, просуваня тощо, і спиратиметься у своїй роботі на виконавчого продюсера ДТВ Іллю Огньова.
 
Середня частка аудиторії 4+ каналу ДТВ у 2008 році – 1,8%.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22288
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5563 дн. тому
Это тот что 1+1 в джинсу одел? Наверное и ДТВ тоже в джинсу одел- теперь обули его.Контент наверное тоже джинсовый- прогорит однако
Зачем нам ЭТО?
5563 дн. тому
Зачем сообщать об этом обычном работнике российского телевидения? Ну поработал он какое-то время в Киеве по блату заробитчанином, срубил бабла и что теперь? Плохо ему в Москве, так "Телекритика" будет пиарить этого иностранца, чтоб он опять в Украине обосновался, заняв чье-то место?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду