detector.media
03.02.2009 07:28
Володимир Карташков іде з ДТВ
Володимир Карташков іде з ДТВ

Володимир Карташков покинув посаду генерального директора російського телеканалу ДТВ, що входить до холдингу «СТС Медиа», повідомляє «Медиаатлас.ру». Виконувачем обов’язків гендиректора каналу став В’ячеслав Муругов, який водночас є гендиректором каналу СТС та генпродюсером холдингу «СТС Медиа».

 
Володимир Карташков був гендиректором ДТВ із травня 2008 року, а до того 2 роки очолював інформаційну службу українського телеканалу «1+1». Він пояснив своє звільнення втратою інтересу до проекту, повідомляє РБК Daily. «Я мав інтегрувати компанію ЗАТ «ТВ Дарьял» у структуру холдингу «СТС Медиа» і як менеджер виконав своє завдання в повному обсязі. Компанія на цей момент перебуває в найкращому фінансовому стані, такого обсягу продажів у її історії ніколи не було», - сказав він.  Звільнившись із ДТВ, Карташков має намір зайнятись власним бізнесом із виробництва телеконтенту.
 
В’ячеслав Муругов відповідатиме на ДТВ за формування та придбаня контенту, стратегічне програмування, просуваня тощо, і спиратиметься у своїй роботі на виконавчого продюсера ДТВ Іллю Огньова.
 
Середня частка аудиторії 4+ каналу ДТВ у 2008 році – 1,8%.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY