Володимир Карташков ще не вирішив, чи працюватиме далі на «1+1»

21 Квітня 2008
28344
21 Квітня 2008
11:06

Володимир Карташков ще не вирішив, чи працюватиме далі на «1+1»

28344
Володимир Карташков ще не вирішив, чи працюватиме далі на «1+1»
Володимир Карташков завершив свою роботу на посаді генерального продюсера «ТСН» («1+1») 18 квітня. Інформацію сайту «Дуся» щодо того, що 21 квітня відбудеться його прощання з колективом, пан Карташков не підтвердив.
 
На запитання, чи прийме Володимир Карташков пропозицію телеканалу «1+1» працювати у топ-менеджменті продакшн-компанії «Інтер Медіа», що вироблятиме продукт для телеканалу, він відповів: «Щодо моєї подальшої роботи ми домовились зустрітись із паном Адріаном Сирбу (виконавчим директором компанії СМЕ, - «ТК»), коли він приїде сюди. Він обіцяв бути на цьому тижні, але я точно не знаю, чи не змінились його плани. Тоді я вже вирішу, чи працюватиму далі, чи ні».
 
Нагадаємо, 26 березня наглядова рада телеканалу «1+1» прийняла рішення про створення на базі підприємства «Інтер Медіа» продакшн-компанії та переведення на роботу у цю компанію колишнього гендиректора каналу Юрія Морозова та генпродюсера «ТСН» Володимира Карташкова. Їхні посади обійняли Максим Варламов та Наталія Катеринчук.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28344
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пост№2347
5850 дн. тому
Піде Володя та й залишиться нічний ТСН без джинси.Джинса дужа дорога.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду