Через кризу молоді чоловіки стали значно більше дивитись телевізор

29 Січня 2009
15695
29 Січня 2009
18:05

Через кризу молоді чоловіки стали значно більше дивитись телевізор

15695
Через кризу молоді чоловіки стали значно більше дивитись телевізор
За дослідженнями компанії Cortex, протягом перших тижнів нового року суттєво зріс телеперегляд серед чоловічої аудиторії віком 20-44 років.
 
Загалом у цьогорічні новорічні свята спостерігалося загальне зростання телеперегляду у порівнянні з минулим роком. Але найбільш нехарактерними виявилися показники телеперегляду саме для чоловіків віком від 20 до 44 років. «Ця аудиторія традиційно не відзначалася високими показниками – за великим рахунком вона дивиться хіба що новини та футбол, та й то не завжди», – йдеться у звіті компанії. За цією інформацією, протягом першого тижня Нового року зростання середнього рейтингу для неї склало 21%, а протягом другий – 22%. А наприкінці місяця (19-25 січня) рівень зростання показника телеперегляду хоч і знизився, однак залишався достатньо високим – 12%. Це навіть вище, ніж у жіночої аудиторії того ж віку – 11%.
 
Дослідники компанії Cortex вважають, що тенденція пов’язана з економічною кризою та є наслідком підвищення безробіття серед чоловічого населення. «По-перше, дехто через кризу не поїхав відпочивати і залишився коло телевізора. По-друге, що є більш сумним, багато чоловіків просто залишились або зовсім без роботи, або у відпустках за власний рахунок», – ідеться у звіті компанії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15695
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Xide
5565 дн. тому
Миссия этой "дамочки" косой захватить власть и больше ничего. Ей всеравно до народа,она лжет 24 часа в сутки,а народ страдает.
SON
5565 дн. тому
Черствые дамы редко думают о мужчинах...разве, что в очень прикладном ракурсе, утилитаристском.Ей же не надо грудью кормить мальчика там...Но мужчины стали и "мыло" смотреть-и пристрастно...взамен деньгам эфемерные чувства.Может - это ее каверзная миссия.
Владимир
5565 дн. тому
Было бы не плохо, чтобы Юлия Владимировна таких "патриотов" репатриировала в солнечный Магадан. Она сейчас спокойно, как и всегда, борется за майку лидера. И между двумя Викторами может просклизнуть в Президенты. А о 13-ом изоляторе нужно помнить, это поможет не делать глупостей.
Патріот
5566 дн. тому
Юлічка довела країну! От вам і білий та пухнастий прем*єр,як красти і і продавати Україну Росії,так вона мастак,а як зробити щось,так руки ззаду ростуть. Тільки те й може що займатися дерибаном!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду