detector.media
29.01.2009 18:05
Через кризу молоді чоловіки стали значно більше дивитись телевізор
За дослідженнями компанії Cortex, протягом перших тижнів нового року суттєво зріс телеперегляд серед чоловічої аудиторії віком 20-44 років.
 
Загалом у цьогорічні новорічні свята спостерігалося загальне зростання телеперегляду у порівнянні з минулим роком. Але найбільш нехарактерними виявилися показники телеперегляду саме для чоловіків віком від 20 до 44 років. «Ця аудиторія традиційно не відзначалася високими показниками – за великим рахунком вона дивиться хіба що новини та футбол, та й то не завжди», – йдеться у звіті компанії. За цією інформацією, протягом першого тижня Нового року зростання середнього рейтингу для неї склало 21%, а протягом другий – 22%. А наприкінці місяця (19-25 січня) рівень зростання показника телеперегляду хоч і знизився, однак залишався достатньо високим – 12%. Це навіть вище, ніж у жіночої аудиторії того ж віку – 11%.
 
Дослідники компанії Cortex вважають, що тенденція пов’язана з економічною кризою та є наслідком підвищення безробіття серед чоловічого населення. «По-перше, дехто через кризу не поїхав відпочивати і залишився коло телевізора. По-друге, що є більш сумним, багато чоловіків просто залишились або зовсім без роботи, або у відпустках за власний рахунок», – ідеться у звіті компанії.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY