У Білорусі стартував телеканал для глухих

29 Січня 2009
9836
29 Січня 2009
09:45

У Білорусі стартував телеканал для глухих

9836
У Білорусі стартував телеканал для глухих
У білоруських телемережах розпочалась безкоштовна тестова трансляція телеканалу «Жест», адресованого людям із порушенням слуху, повідомляє інформаційне агентство БЕЛТА.
 
Поки що мовлення каналу відбувається щодня з 18.00 до 22.00. Засновником інформаційно-розважального та культурно-просвітницького за змістом каналу є Білоруське товариство глухих. Сітка мовлення каналу поступово наповнюватиметься; її основу становитимуть художні та мультиплікаційні фільми, серіали, тематичні та новинні програми, що супроводжуватимуться субтитрами або жестовим перекладом.
 
Канал увійшов до пакету найбільшої мінської кабельної мережі «МТИС» на частоті 39 каналу і доступний глядачам розширеного пакету.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9836
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду