detector.media
27.01.2009 06:59
Російська Universal Communications поширюватиме канал English Club TV у Росії та Казахстані
Український супутниковий телеканал English Club TV уклав угоду з російською компанією Universal Communications. За її умовами Universal Communications  поширюватиме телеканал у кабельних мережах на території Російської Федерації та Казахстану.
 
Співпраця розпочнеться на початку лютого 2009 року на міжнародній виставці CSTB у Москві: представники українського каналу зустрічатимуться із потенційними та чинними клієнтами на стенді Universal Communications.
 
«Ми узгодили гнучку цінову і пакетну політику для кабельних операторів, яка, враховуючи кризові явища у світовій економіці, дозволить не лише оптимізувати витрати кабельних операторів, але й підвищити рейтинги поширюваних ними телевізійних послуг за рахунок  English Club TV», - коментує директор каналу Андрій Семченко.
 
Також незабаром канал планує залучити партнера для трансляції телеканалу на східну частину Росії та країни Середньої Азії, в тому числі центральні та південні області Казахстану (зараз канал доступний лише на півночі країни). Ведуться також переговори із супутниковими платформами.
 
Навчально-пізнавальний телеканал English Club TV мовить із осені 2008 року через супутник Siruis 4, а також ретранслюється кабельними мережами України, Латвії і Молдови.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY