ТРК «Україна» розпочне продавати регіональну рекламу у 6 містах

19 Січня 2009
16986
19 Січня 2009
15:15

ТРК «Україна» розпочне продавати регіональну рекламу у 6 містах

16986
ТРК «Україна» розпочне продавати регіональну рекламу у 6 містах
Рекламне агентство Angel Publicity, що входить до групи компаній Angel Communicable, продовжило на 2009 рік договори, що дають йому право продавати рекламний час на Новому каналі та каналі «Україна». Про це говориться в офіційному повідомленні агентства.
 
Як зазначається у повідомленні, Новий канал виходить в ефір із регіональними блоками у Винниці, Дніпропетровську, Кривому Розі, Донецьку, Одесі, Запоріжжі, Львові, Житомирі, Івано-Франківську, Кіровограді, Луцьку, Полтаві, Рівному, Сімферополі, Тернополі, Харкові, Хмельницькому, Чернігові та Чернівцях. В усіх цих містах, окрім Одеси, Запоріжжя та Львова, Angel Publicity продає рекламу ексклюзивно.
 
Регіональна мережа «ТРК Україна» покриває Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, Львів, Харків, Одесу, Кривий Ріг, Черкаси та Запоріжжя. Найближчим часом будуть запущені регіональні блоки у Миколаєві, Житомирі, Сімферополі, Полтаві, Луцьку та Севастополі.
Із прайсами можна ознайомитися на офіційному сайті групи – http://www.angelcg.com.ua 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16986
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду