«Репортери без кордонів» закликають підтримати звернення про відкриття сектору Газа для преси

13 Січня 2009
7500
13 Січня 2009
11:40

«Репортери без кордонів» закликають підтримати звернення про відкриття сектору Газа для преси

7500
«Репортери без кордонів» закликають підтримати звернення про відкриття сектору Газа для преси

Міжнародна правозахисна організація «Репортери без кордонів» збирається звернутись до ізраїльської влади з вимогою дозволити доступ журналістів до сектору Газа. Про це «Детектор медіа» повідомила кореспондент «Репортерів без кордонів» Оксана Романюк.

Наразі звернення знаходиться на стадії збору підписів, і до нього можуть приєднатися всі бажаючі ЗМІ – для цього слід повідомити про готовність підписати звернення за електронною адресою oxana_12@voliacable.com

Повний текст документу публікуємо нижче.
 
Заклик до ЗМІ
Відкрийте сектор Гази для преси

Заклик ЗМІ всього світу і «Репортерів без кордонів» до ізраїльської влади

Ми, представники ЗМІ всього світу, приєднуємося до заклику міжнародної організації «Репортери без кордонів», які вимагають від ізраїльської влади забезпечити доступ журналістів до сектору Газа.

У зв'язку з розмахом військових операцій, а також з тим резонансом, які ці військові дії одержали в світі, ми вважаємо неприпустимим і небезпечним закриття сектору Газа для журналістів.

Неможливо зрозуміти, чому Ізраїль заважає представникам преси з незалежних позицій освітлювати ті події, які там відбуваються, і які стосуються всіх нас.

Для того, щоб добитися незалежного освітлення подій, існує єдине рішення: потрібно якнайскоріше дозволити журналістам перебувати в секторі Газа зі всіма необхідними заходами безпеки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7500
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду