Померла Ольга Байда

10 Січня 2009
10143
10 Січня 2009
13:50

Померла Ольга Байда

10143
Померла Ольга Байда
У ніч з 9 на 10 січня від отриманих 5 січня під час пожежі опіків померла заступник головного редактора сайту «Корреспондент.нет» Ольга Байда.
 
Як повідомляють «Українські новини», Ольга отримала опіки понад 95% тіла. Лікарі донецького опікового центру 4 дні боролись за її життя.
 
У пожежі приватного будинку у селищі Верховина Івано-Франківського району загинула ще одна людина, одна – постраждала.
 
«Детектор медіа» щиро співчуває рідним і близьким Ольги.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10143
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леся
5598 дн. тому
Спасибі, що видали мій комент. Хочеться договорити... Просто хотіла сказати Олі, що завжди була рада за неї... перед новим роком списались в асьці і довго тринділи, наче наговоритись не могли... Хороша була людина.
Леся
5598 дн. тому
Дуже шкода. Оля була дуже світлою і талановитою дівчиною, вона стажувалась у нас в редакції Рупор.інфо. завжди зачудовувалась, що оля намагалась постійно вчитися... 30 грудня напередодні нового року ми з нею списувались і планували зустрітися сьогодні - просто цікаво зустрічатися, спілкуватися з такими людьми, як Оля. Земля тобі пухом, Олечко!
Аня
5600 дн. тому
Какая трагедия. Очень, очень жаль. Соболезнования родным
Юрий
5600 дн. тому
знал Ольгу косвенно, и за неделю до Нового года первый и, увы, последний раз увидел/познакомился лично ... соболезнования родственникам ... однако разжигать печку горючей смесью нужно уметь ... и в руках она априори не может просто взять и взорваться ... не хочется даже думать как это случилось, но это явно человеческий фактор
5600 дн. тому
Ужас. Просто ужас. Нечего больше сказать...
Денис
5600 дн. тому
я вспомнил, я когда то с Ольгой пересекался в первом или во втором турах выборов 2004 года, перед Оранжевой революцией, мы были наблюдателями на одном избирательном участке.. Киев - большая деревня.. наверное это хорошо, потому что воспринимаешь все близко, и не так обезличенно... соболезную...
ксенія
5601 дн. тому
оля була така світла і енергійна було приємно просто на неї дивитися
Денис
5601 дн. тому
RIP... искренние соболезнования родным и близким
Ирина
5601 дн. тому
Вторую девушку, которая умерла прямо там, звали Саша. Ее с трудом опознали. Насколько я знаю, ведется следствие. Но объясните мне, кто разжигает печь горючей смесью? Кому в голову такое могло прийти? Какой именно смесью? И странно, что умерли обе девушки, а те бравые парни, которые разжигали печь, остались не только живы, но и вполне здоровы. Еще более странно, что Корреспондент ни словом не обмолвился ни о происшествии с Ольгой в Карпатах, ни о ее смерти.
света панюшкина
5601 дн. тому
кто хочет проводить олю в ее последний путь, похороны состоятся в херсоне во вторник. хочу сказаь спасибо тем, кто переживал за нее и поддерживал своей доброй мыслью. оля навсегда останется в наших сердцах.
света панюшкина
5601 дн. тому
она была в карпатах с друзьями. они пытались разжечь печку и горючая смесь взорвалась у парня в руках. у нее обожжены руки. оля получила ожеги, а их подруга, не знаю к сожалению ее имени, знаю, что она из какого-то рекламного аг-ва сгорела. рано утром 6-го мне позвонила подруга оли тамара бабакова. она сообщила, что в доме был пожар и у оли более 90% ожегов. мы организовали вертолет, который забрал ее с гор и доставил в ивано-франковск. из франковска ее забрал личный самолет президента нашего фонда рината ахметова и доставил ее в ожеговый центр, который является самым лучшим в украине. мы делали все что возможно и невозможно. все лекарства, врачи... но видимо так угодно богу. у нее было 95% ожегов и много внутренних повреждений, врачи шансов особо не давали, но мы боролись. ночью ровно в 12.00 она резко отключилась. до этого она все время была в реанимации. мы нашли ее родителей и все этри дни рядом с ней была ее мама. сейчас мы занимаемся тем, чтобы доставить ее тело в херсон, откуда она родом. предварительно уедет она в понедельник.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду