У Європі заборонили трансляцію телеканалу ХАМАС

10 Січня 2009
5552
10 Січня 2009
08:56

У Європі заборонили трансляцію телеканалу ХАМАС

5552
У Європі заборонили трансляцію телеканалу ХАМАС
Трансляцію телеканалу «Аль-Акса», що належить палестинській терористичній організації ХАМАС, на території Європи заборонено, повідомляє Лента.ру.
 
Канал можна було приймати на супутникові антени Європи протягом менш ніж доби. Дізнавшись про те, що платформу для поширення «Аль-Аксі» надає французька компанія Eutelsat, влада Франції попередила останню про неприпустимість такої співпраці, оскільки програми «Аль-Акси» мають відверто антисемітський характер та містять заклики до насильства.
 
У свою чергу представники Eutelsat пояснили, що ніколи не укладали угоди з ХАМАС, а супутник для мовлення «Аль-Акси» орендувала бахрейнська компанія Noorsat; на адресу останньої також було надіслано попередження.
 
Палестинський канал «Аль-Акса» відзначився численними закликами до насильства, зокрема шоу, в якому великий рожевий кролик закликав дітей-мусульман прийняти мученицьку смерть, а також погрожував їсти євреїв. Єврейські правозахисні організації стверджують, що після початку ізраїльської військової операції проти Палестинської автономії лідери руху ХАМАС в ефірі каналу закликали мусульман убивати єврейських дітей в усьому світі. 28 грудня, наступного дня після початку військової операції, ізраїльські ЗМІ повідомили про те, що будівлю «Аль-Акси» зруйновано, проте канал продовжує мовлення за допомогою пересувної телестанції.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5552
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мардахай
5591 дн. тому
один хрен, що хамас що ізраїльські канали. вони ненавидять одні одних генетично. хоча обдав нарди відносяться до семітських.
5591 дн. тому
А кому охота на Украине о себе правду слушать, тем более нашим руководителям. Правда и Украинские СМИ вещи ПОКА не совместимые. Делаю вывод, ты никогда не пытался чуть-чуть покритиковать любого нашего чинушу. Так бы не писал.
TAX
5592 дн. тому
А чем же еще? Сплошное вранье об Украине, разжигание вражды, политические провокации и т.п.
Уничтожитель дебилов
5592 дн. тому
Очевидно, Нацизрада считает, что русские телеканалы занимаются тем же.
рівноденник
5592 дн. тому
от вам і европейська свобода слова
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду