Мультфільм про вторгнення Ізраїлю в Ліван здобув приз Національної спілки кінокритиків США

5 Січня 2009
16200
5 Січня 2009
17:53

Мультфільм про вторгнення Ізраїлю в Ліван здобув приз Національної спілки кінокритиків США

16200
Мультфільм про вторгнення Ізраїлю в Ліван здобув приз Національної спілки кінокритиків США

43-й щорічний приз Національної спілки кінокритиків США за найкращий фільм присуджений документальному мультфільму «Вальс із Баширом» ізраїльського режисера Арі Фольмана, повідомляє OpenSpace.ru   із посиланням на Varіety. 

Фільм присвячений вторгненню армії Ізраїлю в Ліван у 1982 році. Стрічку вважають одним із претендентів на премію «Оскар» відразу в двох у категоріях: «найкращий мультфільм» і «найкращий фільм іноземною мовою».
 
Друге і третє місця за результатами голосування 49 членів спілки посіли «Безтурботна» та анімаційний фільм «Валлі».
 
Найкращим актором визнаний Шон Пенн за роль у фільмі «Харві Мілк», а найкращою акторкою - Саллі Хокінс, що зіграла головну роль у фільмі «Безтурботна».
 
Призами кінокритиків відзначені режисер, сценарист «Безтурботної» і актор другого плану Едді Марсан, а також акторка другого плану Ханна Шигулле за роль у фільмі «На краю раю».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16200
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду