Завтра в Україні – день жалоби за загиблими у Євпаторії

25 Грудня 2008
4612
25 Грудня 2008
13:31

Завтра в Україні – день жалоби за загиблими у Євпаторії

4612
Завтра в Україні – день жалоби за загиблими у Євпаторії

Президент України Віктор Ющенко оголосив 26 грудня 2008 року днем жалоби. Відповідний указ опубліковано на офіційному сайті Президента України.

День жалоби оголошено у зв’язку з трагедією, що сталася 24 грудня 2008 року у місті Євпаторії та призвела до людських жертв.

В рамках дня трауру указом постановлено, зокрема, «відмінити розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопрограми».

В свою чергу Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення  поширила повідомлення, яким рекомендує телекомпаніям при плануванні програм і передач на цей день керуватися Правилами ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті, затвердженими  рішенням Нацради № 1101 від 11.06.2008 р.

Нагадаємо, пізно ввечері 24 грудня через вибух у житловому будинку були зруйновані два під’їзди,  число загиблих наразі досягло 17-ти осіб, з-під завалів врятовано 21 людину.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4612
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду