Новокаховський журналіст Костянтин Іванов вимагає притягти до відповідальності заступника мера

25 Грудня 2008
18051
25 Грудня 2008
12:58

Новокаховський журналіст Костянтин Іванов вимагає притягти до відповідальності заступника мера

18051
Новокаховський журналіст Костянтин Іванов вимагає притягти  до відповідальності заступника мера
Журналіст газети «Нова Каховка» (Херсонська область) Костянтин Іванов, відомий своїм судовим процесом проти мера Нової Каховки Володимира Коваленка, вимагає притягти до кримінальної відповідальності заступника мера міста Артура Григор’єва. Про це «Детектор медіа» повідомив новокаховський журналіст Сергій Цигипа.
 
24 грудня Костянтин Іванов працював у малому залі міськвиконкому на нараді, присвяченій профілактиці туберкульозу, коли Артур Григор’єв запропонував йому покинути залу. На думку Іванова, чиновник проігнорував норми Закону «Про інформацію», і в його діях є ознаки злочину, передбаченого статтею 171 Кримінального Кодексу України «Про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Костянтин Іванов збирається подати заяву до прокуратури з вимогою притягти Артура Григор’єва до відповідальності за статтею 171 КК.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18051
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Земляк
5588 дн. тому
Панове! Ви хоча б "відгуки" навчіться майструвати! Оці три знаки запитання, ці три знаки оклику в кінці речення... Знати роги колишнього кадебіста Цигіпи, невдалого гопника, котрий рвався на новокаховський владний Олімп. Сумно, панове...
5588 дн. тому
да они уже достали в этой новой каховке. мало того, что мэр на всю голову того, так еще и люди должны платить огромные деньги за квартплату и отопление. по 700 грн в месяц, в то время как мы в Киеве -150. нормально это? не ясно куда бежать и что делать.
Сочувствующий-2
5606 дн. тому
Кстати, подробности с фотоснимком чиновника, совершившего уголовно наказуемое деяние: http://h.ua/story/158696/
Сочувстсующий
5606 дн. тому
Подробности: http://h.ua/story/158696/
новокаховчанка
5607 дн. тому
Беспредел какой-то. Во что превратился наш город???
Ковтун
5607 дн. тому
Опять Новая Каховка! Да что так никто не может приструнить распоясовшихся чиновников!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду