detector.media
19.12.2008 13:55
Всеукраїнська рекламна коаліція оновила «Біржу соціальної реклами»
У грудні 2008 року Всеукраїнська рекламна коаліція запустила новий сайт «Біржі соціальної реклами» http://socialadvertising.com.ua. Таким чином «Біржа» перейшла зі сторінки ВРК на окремий повноцінний ресурс.
 
На новому сайті з’явився розділ новин, у якому відображаються останні тенденції у світі соціальної реклами. Окрім цього, створено розділи «Макети», який містить роботи, що були зроблені в рамках «Біржі», але не були використані, й «Ідеї», в яких знаходяться готові рішення від рекламних агентств для реалізації актуальних соціальних проблем. Найближчим часом запрацює форум для безпосереднього спілкування рекламістів і представників неурядових організацій, а також подкаст-проект «Соціальна реклама».
 
Незмінними залишилися традиційні послуги «Біржі»: консультація експерта із соціальної реклами, розміщення заявки на створення соціальної реклами і підтримка на всіх етапах реалізації соціальної кампанії.
 
Довідка:
«Біржа соціальної реклами» – соціальна ініціатива Всеукраїнської рекламної коаліції. Мета проекту – сприяння розвитку соціальної реклами в Україні. «Біржа» надає безкоштовні консультації, а також допомагає замовникам соціальної реклами у створенні ефективних інструментів комунікації. Керівником проекту є член правління ВРК з питань соціальної реклами Олександр Горлов, засновник рекламного агентства Tabasco.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY