Верховна Рада не змогла припинити повноваження членів Нацради Понеділка і Лебедєвої

18 Грудня 2008
17931
18 Грудня 2008
22:06

Верховна Рада не змогла припинити повноваження членів Нацради Понеділка і Лебедєвої

17931
Верховна Рада не змогла припинити повноваження членів Нацради Понеділка і Лебедєвої
18 грудня Верховна Рада України не змогла прийняти рішення про припинення повноважень членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Віктора Понеділка та Тетяни Лебедєвої.
 
Термін повноважень Тетяни Лебедєвої сплив 21 лютого 2008 року, Віктора Понеділка - 11 липня 2007 року. Проголосувати за постанову від імені Комітету ВР з питань свободи слова та інформації пропонувала його голова Ганна Герман (Партія регіонів) Свої голоси за постанови за припинення їх повноважень віддали лише двоє депутатів (Олесь Доній та Іван Заєць, «Наша Україна – Народна Самооборона»).
 
Дебатуючи, народні депутати зійшлися на думці, що немає сенсу звільняти окремих членів Національної ради тоді, коли чекає на підписання закон про внесення змін до Закону «Про Нацраду», який дозволить Верховній Раді звільняти усю парламентську четвірку.
 
«Стратегічно правильно, на мою думку, діяти таким чином: підписується Закон про Національну раду, ми слухаємо звіт Нацради, і після звіту Нацради приймаємо рішення: або міняємо… чотирьох членів, і тоді повноцінно працює Нацрада. Сьогодні ми робимо півкроку, і нічого не вирішуємо, а тільки створюємо проблему у діяльності Національної ради», - сказав заступник голови Верховної Ради Микола Томенко. Повністю обговорення дивіться тут.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17931
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду