Видавництво Burda придбало у News International журнал Love It!

12 Грудня 2008
22952
12 Грудня 2008
16:09

Видавництво Burda придбало у News International журнал Love It!

22952
Видавництво Burda придбало у News International журнал Love It!
News International – один зі структурних підрозділів медіакорпорації News Corporation Руперта Мердока – продав журнал Love It! видавництву Hubert Burda Media, повідомляє Mediaweek.
 
Love It! – це тижневик тематичного напряму real-life. Люк Паттен, керівник Hubert Burda Media, заявив, що вважає придбане видання достатньо добре позиціонованим і таким, що має перспективи росту аудиторії.
 
News Corporation заснувала News Corporation три роки тому, однак прийняла рішення про його закриття у зв’язку з падінням доходів. Сума угоди не розголошується.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду