«Про ТБ» заморозила проекти для СТБ, але зніматиме з «Інтером» «Зачароване кохання-2»

11 Грудня 2008
14987
11 Грудня 2008
12:47

«Про ТБ» заморозила проекти для СТБ, але зніматиме з «Інтером» «Зачароване кохання-2»

14987
«Про ТБ» заморозила проекти для СТБ, але зніматиме з «Інтером» «Зачароване кохання-2»
Продакшн-компанія «Про ТБ» не планує скорочень штату, проте відклала виробництво низки проектів. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор компанії Віктор Приходько.
 
За словами пана Приходька, зараз компанія продовжує знімати серіали «Повернення Мухтара-2» для російського НТВ, «1941» для каналу «Россия» та планує cпільно з «Інтером» розпочати зйомки другого сезону «Зачарованого кохання». Заморожено проекти для телеканалу СТБ (серед яких медичний серіал) та власні проекти «Про ТБ», створені не на замовлення каналів.
 
«Скоріш за все, мінятимуться бюджети. Гонорари акторів уже скорочені на 30-70 відсотків. Тому ми поки що взяли паузу, аби зрозуміти, що скільки коштує в цій та сусідній країні. Раніше ми мали більше сміливості щодо того, що ми зможемо продати свій продукт, і його в нас куплять, а зараз трохи страшно. Крім того, зараз немає вільних обігових коштів – позастрягали у банках, а за готові серіали не платять», - пояснив пан Приходько. Він прогнозує, що закупівельні ціни на серіали та телефільми наступного року впадуть на 20-30%, і приблизно на такий самий відсоток знизиться бюджет виробництва. Проте штат «Про ТБ» скорочено не буде. «Ми ж не канали, в нас не було зайвих людей», - прокоментував це питання Віктор Приходько.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14987
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lana
5614 дн. тому
Как показывают рейтинги спрос на "Мыло" был, есть и будет... "Радость" бабушек и домохозяек нескончаема!!!)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду