«Стар Медіа» скоротить понад 30% штату

10 Грудня 2008
15168
10 Грудня 2008
09:57

«Стар Медіа» скоротить понад 30% штату

15168
«Стар Медіа» скоротить понад 30% штату
Група компаній «Стар Медіа» має намір скоротити значну частину штату. Про це в інтерв’ю сайту «Дуся» заявив голова наглядової ради «Стар Медіа» Влад Ряшин.
 
«Ми шукаємо різні шляхи і скорочуємо дорогі, наприклад, кінопрокатні проекти. Скорочуємо людей, які не безпосередньо працювали у виробництві, а обслуговували його. Це нормально», - сказав він. Масштаби скорочень пан Ряшин визначив як «доволі пристойні - не менш ніж 30% штату». Він також зазначив, що гонорари акторам будуть скорочені на 30-70%.
 
Разом із тим, пан Ряшин заперечив чутки про те, що «Стар Медіа» переживає серйозні проблеми, зазначивши, що компанія продовжує працювати над низкою проектів. Які саме це проекти, і що ще відбувається у «Стар Медіа» - читайте у Дусі.  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду