«Медіа Інвест Груп» проведе реструктуризацію, відкриє нові інтернет-проекти та телеканал

3 Грудня 2008
8048
3 Грудня 2008
18:38

«Медіа Інвест Груп» проведе реструктуризацію, відкриє нові інтернет-проекти та телеканал

8048
«Медіа Інвест Груп» проведе реструктуризацію, відкриє нові інтернет-проекти та телеканал
Компанія «Медіа Інвест Груп» оголосила стратегічний план з реструктуризації медіа-холдингу. Таку заяву сьогодні розповсюдила прес-служба холдингу.
 
Нова структура видавничого дому концентруватиметься навколо «основних» проектів – газети «Экономические известия», журналу «Эксперт Украина» та проекту «Статус». Крім того продовжиться випуск журналу LQ, «на базі якого в перспективі планується збудувати мережеве видання, що розповсюджуватиметься в різних країнах Європи», ідеться в повідомленні прес-служби.
 
Пріоритетом холдингу стане розвиток інтернет-напрямку, а також запуск інформаційно-аналітичного телеканалу, спрямованого на ту ж аудиторію, що й інші основні проекти холдингу. «Це дозволить говорити про перехід до мультимедійної моделі», - вважають у «Медіа Інвест Груп».
 
Також повідомляється про підготовку до продажу автомобільного журналу Driver.
 
Щодо передплатного агентства «Статус» у документі є уточнення – проект переводиться в «режим пасивної господарчої діяльності». При цьому всі зобов’язання ПА «Статус» буде виконувати внутрішня збутова структура холдингу. Про долю однойменного мережевого регіонального видання дивіться в коментарі Ірини Федоришин.
 
Переведення «Экономических известий» з 12 на 8 шпальт в релізі названо тимчасовим «на період економічної кризи». «Разом із тим, скорочення штату в газеті не плануються», - ідеться в тексті офіційного повідомлення прес-служби МІГ.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8048
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алёна
5632 дн. тому
Люби друзи, если основными проектами называются самые проблемные, то что можно говорить о новых? Холдинг рассыпается как карточный домик, там зарплату урезали, тут 12 редакций закрыли, а теперь телеканал, фанфары - умирать так с музыкой?
RRR
5632 дн. тому
полнейший бред. На днях сократили нескольких сотрудников холдинга.
5632 дн. тому
Ну совсем {CENSORED} эти МИГовцы! Какой телевизор, какая мультимедийная модель? Разденут Таруту окончательно, с шапкой по миру пойдет бывший миллиардер. А LQ будет в Европе, что ли? Ну насмешили! Наша Дуня и в Европу? Эта пошлятина будет Европу покорять? Господи! Что же это в медиа такое происходит? Или мир окончательно перевернулся?
сам дурак
5632 дн. тому
розповсюдили - это значить разослали по е-мейлу по списку рассылки..... и при чем тут сам. - не знаешь, не трынди
идиоты из МИГа
5632 дн. тому
а где это они "розповсюдили"? На их сайтах ничего нет. Или УБП уже закрыли?
kuku
5632 дн. тому
оптимисты-онанисты
Телеканальи
5632 дн. тому
только ТВ им не хватало, от"мережеНим" виданням! А пріоритетом стане -- це якого року стане? 2012?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду