Російський канал «2х2» знову вимагають закрити

29 Листопада 2008
11030
29 Листопада 2008
21:18

Російський канал «2х2» знову вимагають закрити

11030
Російський канал «2х2» знову вимагають закрити
Релігійна організація «Російський об'єднаний союз християн віри євангельської (п'ятдесятників)» закликав Генеральну прокуратуру Росії та Слідчий комітет при прокуратурі вжити заходи щодо телеканалу «2х2» та заборонити його мовлення, повідомляє ІА «Интерфакс».
 
«На сьогодні підготовлено новий, набагато більший пул детально та серйозно аргументованих експертиз, які однозначно доводять підривний, антигуманний, ксенофобський, педофільний, такий, що пропагує сексуальні збочення, нацизм і культ насильства, збурює релігійну ненависть і ворожнечу, характер аудіовізуальної продукції каналу «2х2», - йдеться у відкритому зверненні організації. Раніше повідомлялося, що проведена психолого-лінгвістична експертиза виявила пропаганду педофілії та сцени дитячої порнографії у мультсеріалі «Крутий учитель Онідзука». Ще одна експертиза була проведена щодо серіалу «Папське містечко», і виявила, що він «спрямований на приниження людської гідності віруючих католиків і всіх християн».
 
Нагадаємо, 16 жовтня Федеральна служба із нагляду у сфері масових комунікацій («Россвязькомнадзор») Росії продовжила ліцензію на мовлення телеканалу 2х2 до 17 жовтня 2013 року, незважаючи на звернення із вимогою припинити мовлення каналу. Представники каналу, у свою чергу, зобов’язались привести його мовлення у відповідність до умов ліцензії.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11030
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5634 дн. тому
Опять досадная ошибка. Вместо заглавия "Російський канал «2х2» знову вимагають закрити" следует читать: "Канал «2х2», вещающий на русском языке, снова атакуют ханжи пятидесятники, пытаясь тем самым завоевать авторитет у русских, а «Россвязькомнадзор» продолжает создавать видимость демократии в Российской Федерации, пока эта дрянь окончательно не выветриться из голов одурманенных в 90-е россиян". ТелеКритико, агов!
Севастополец
5635 дн. тому
У постсоветских религиозных всяческих общин явно проблемы с определением собственного достоинства...Не хотите несмотрите,лично я считаю канал очень неплохим и хорошо сбалансированным. У пятидесятников масса своих каналов и их никто не запрещает смотреть, хватит мыслить советским прошлым в стиле -запретить ,отключить, ненада считать телезрителей людьми второго сорта которым нужно диктовать что и где смотреть!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду