Російському анімаційному каналу «2х2» винесено попередження за криваві мультики

4 Березня 2008
28577
4 Березня 2008
22:42

Російському анімаційному каналу «2х2» винесено попередження за криваві мультики

28577
Російському анімаційному каналу «2х2» винесено попередження за криваві мультики
Федеральна служба з нагляду у сфері масових комунікацій, зв'язку та охорони культурної спадщини винесла письмові попередження телеканалу «2х2», повідомляє Newsru.com із посиланням на російську інформаційну агенцію «Интерфакс». Причиною стала трансляція «мультфільмів, що пропагують насильство і жорстокість» - мультсеріалів «Пригоди великого Джеффа» та Happy Tree Friends.
 
Жорстокі мультики, згідно з висновками фахівців, також «завдають шкоди здоров'ю, моральному та духовному розвитковід итини і зазіхають на суспільну мораль», чим порушують статтю 4 російського закону «Про засоби масової інформації» та умови ліцензії. Якщо канал отримає ще одне попередження протягом року, ліцензія на мовлення після завершення терміну її дії не буде продовжена.
 
 
Телеканал «2х2» розпочав цілодобове мовлення 1 квітня 2007 року й позиціонує себе як «анімаційний канал для молодих дорослих». Канал входить до медіахолдингу «Проф-Медіа», що належить компанії «КМ Інвест».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду