Російському телеканалу 2х2 продовжили ліцензію до 2013 року

16 Жовтня 2008
13390
16 Жовтня 2008
20:56

Російському телеканалу 2х2 продовжили ліцензію до 2013 року

13390
Російському телеканалу 2х2 продовжили ліцензію до 2013 року
16 жовтня Федеральна служба із нагляду у сфері масових комунікацій («Россвязькомнадзор») Росії продовжила ліцензію на мовлення телеканалу 2х2 до 17 жовтня 2013 року, повідомляє Лента.ру.
 
Термін попередньої ліцензії спливав 17 жовтня 2008 року. За словами радника організації Євгена Стрельчика, рішення про продовження ліцензії було прийнято з урахуванням рекомендації Федеральної конкурсної комісії з телерадіомовлення та обіцянки керівництва 2х2 змінити програмну політику каналу. Нагадаємо, керівництво каналу заявило, що демонструватиме не лише мультфільми, але й художні фільми та серіали, хоча пообіцяло, що всі вони «будуть витримані в дусі 2х2».  Раніше каналу погрожували не продовжити ліцензію за аморальні мультфільми, а на його частоті створити державний молодіжний телеканал.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13390
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду