У ранковому ефірі «Інтера» з’являться «Чекай на мене. Україна», рубрики «Гороскоп» та «Мандри»

27 Листопада 2008
21387
27 Листопада 2008
17:03

У ранковому ефірі «Інтера» з’являться «Чекай на мене. Україна», рубрики «Гороскоп» та «Мандри»

21387
У ранковому ефірі «Інтера» з’являться «Чекай на мене. Україна», рубрики «Гороскоп» та «Мандри»
З 1 грудня «Ранок із “Інтером”» вийде в оновленому форматі. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».
 
У програмі з’явиться низка нових рубрик. Зокрема, з 1 грудня «Чекай на мене. Україна», яка виходить на каналі щопонеділка у вечірньому передпраймі, з’явиться у ранковому ефірі. А після трансляції протягом двох годин на каналі працюватиме гаряча лінія для глядачів. У межах програми «Ранок із “Інтером”» з’явиться рубрика «Гороскоп», яку готуватиме професійний астролог Лала Панікарська. Окрім цього стартує і рубрика «Мандри», у якій, за інформацією каналу, розповідатимуть як про популярні туристичні маршрути, так і про маловідомі села та селища.
 
Деякі рубрики «Ранку з “Інтером”» вийдуть в оновленому вигляді. «Зооманія» відтепер розповідатиме не лише про різновиди домашніх тваринок, але й про те, як за ними правильно доглядати, годувати та виховувати. А рубрика «Дитяче питання» даватиме поради дорослим і дітям.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21387
Читайте також
13.02.2009 14:40
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
15 942
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
слюсар - хвильоьог
5631 дн. тому
Так МАНДОскоп или МАНДРОскоп? Чекай на нас, Урканика Ганнусю, на жд переезде. Щас, только угольку подбросим. МандраГоро ты наша корявенька люднообразна. Жизнь -она такая -не успеешь было крикнуть МАМ
зритель
5631 дн. тому
не смотрю .авноканал
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду