УЦТМ утретє відклала термін запуску цифрової мережі

26 Листопада 2008
23127
26 Листопада 2008
16:46

УЦТМ утретє відклала термін запуску цифрової мережі

23127
УЦТМ утретє відклала термін запуску цифрової мережі

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 26 листопада на прохання компанії «Українська цифрова телемережа» (УЦТМ) утретє відклала терміни розбудови цифрової багатоканальної ефірної мережі для мультиплексу МХ-4. Цього разу – до 7 квітня 2009 року. Нагадаємо, перший раз терміни розбудови мережі переносилися із квітня на липень, вдруге дед-лайн було пересунуто до 1 листопада 2008 року.

Цього разу підставами для звернення компанії до Нацради стали неготовність мовників, які отримали ліцензії на мовлення в МХ-4, надати сигнал для трансляції, а також відмова Концерну РРТ встановити передавальне обладнання УЦТМ на об’єктах Концерну. Такі причини компанія зазначила в листі-звернення до Нацради.

«На сьогодні отримані результати попереднього визначення можливості та умов користування радіочастотним ресурсом України, підготовлені державним центром радіочастот (УДЦР). Копії цих результатів були передані нами до Концерну РРТ з проханням про надання технічних умов на встановлення передавального обладнання на об’єктах Концерну. Однак, на жаль, як вказано в листі Концерну, попередніх висновків для цього недостатньо, крім того вони не є достатніми для розміщення РЕЗ мовлення», - ідеться в листі УЦТМ. 

Також, згідно з рішенням Нацради, УЦТМ транслюватиме  на 51 ТВК у місті Києві ДТРК «Культура», КДР ТРК, канал «24», ТОНІС, «1+1» до початку трансляції на цьому каналі сигналу телерадіокомпаній, що увійшли до складу МХ-4. Мовлення здійснюватиметься в стандарті MPEG 2 з огляду на те, що «на даний момент населення не має змоги приймати цифровий сигнал компресії MPEG 4».

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23127
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5628 дн. тому
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
5628 дн. тому
ооооо!!!! ТК нчала чистить комменті!!!!! Закройте их нафиг и будет вам ....
Напишу исчо раз!

{CENSORED}!!!!!
средство №1 для реальной цифровизации Украины: ликвидация Нацрады
5629 дн. тому
та уже всё ясно с этим "цыфровим тэлэебаченням" на Украийне, уже б не позорились, хамы... Отдайте отрасль в свободное плавание, забудьте про "европу" (Женеву), евростандарты рагулям не по возможностям... отрасль сама себя отрегулирует, и деньги найдёт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду