ВГТРК уклала мирову угоду з Mail.ru

25 Листопада 2008
30696
25 Листопада 2008
10:56

ВГТРК уклала мирову угоду з Mail.ru

30696
ВГТРК уклала мирову угоду з Mail.ru
Російський державний телехолдинг ВГТРК (Всеросійська державна телерадіокомпанія) уклав мирову угоду з інтернет-компанією Mail.ru. Як уже повідомляла «Детектор медіа», позов ВГТРК стосувався порушення авторських прав на контент, що розміщувався на відеохостингу Mail.ru.
 
Як повідомляє російська газета «КоммерсантЪ», згідно з угодою,  на відеохостингу Мейл.ру розміщуватиметься ліцензійний контент від ВГТРК – художні фільми, телесеріали, телешоу та новинні сюжети. Рекламна виручка ж розподілятиметься у визначеній сторонами пропорції між ВГТРК та інтернет-компанією. Угода передбачає різні схеми розрахунків: прямі виплати за контент, виплати в залежності від рекламної виручки, від кількості перегляду роликів тощо. Після укладення угоди Мейл.ру може не стежити за розміщенням ВГТРК на своєму відеохостингу.
 
Тепер ВГТРК планує укласти аналогічну угоду з усіма відеохостингами, що працюють у Росії, і зробити домовленість із Мейл.ру «стандартом роботи в галузі». У майбутньому ВГТРК сподівається укласти таку угоду навіть із світовим лідером у галузі відеохостингу – YouTube.
 
Мирової угоди з ВГТРК також досягла компанія «Медиамир», яка володіє соціальною мережею vspomni.ru.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30696
Читайте також
19.12.2008 09:18
Сергій Кулаков, Сергій Загородній, для «Детектор медіа»
6 311
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду