detector.media
25.11.2008 10:56
ВГТРК уклала мирову угоду з Mail.ru
Російський державний телехолдинг ВГТРК (Всеросійська державна телерадіокомпанія) уклав мирову угоду з інтернет-компанією Mail.ru. Як уже повідомляла «Детектор медіа», позов ВГТРК стосувався порушення авторських прав на контент, що розміщувався на відеохостингу Mail.ru.
 
Як повідомляє російська газета «КоммерсантЪ», згідно з угодою,  на відеохостингу Мейл.ру розміщуватиметься ліцензійний контент від ВГТРК – художні фільми, телесеріали, телешоу та новинні сюжети. Рекламна виручка ж розподілятиметься у визначеній сторонами пропорції між ВГТРК та інтернет-компанією. Угода передбачає різні схеми розрахунків: прямі виплати за контент, виплати в залежності від рекламної виручки, від кількості перегляду роликів тощо. Після укладення угоди Мейл.ру може не стежити за розміщенням ВГТРК на своєму відеохостингу.
 
Тепер ВГТРК планує укласти аналогічну угоду з усіма відеохостингами, що працюють у Росії, і зробити домовленість із Мейл.ру «стандартом роботи в галузі». У майбутньому ВГТРК сподівається укласти таку угоду навіть із світовим лідером у галузі відеохостингу – YouTube.
 
Мирової угоди з ВГТРК також досягла компанія «Медиамир», яка володіє соціальною мережею vspomni.ru.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY