Аналітична служба Миколи Гаврилова представила нове дослідження аудиторії «Шустер live» на Донеччині

21 Листопада 2008
13676
21 Листопада 2008
15:39

Аналітична служба Миколи Гаврилова представила нове дослідження аудиторії «Шустер live» на Донеччині

13676
Аналітична служба Миколи Гаврилова представила нове дослідження аудиторії «Шустер live» на Донеччині
Недержавна організація «Аналітична служба Миколи Гаврилова» представила результати нового опитування, покликаного визначити ставлення мешканців Донеччини до програми «Шустер live» (ТРК «Україна»). Вони опубліковані на сайті АсМГ.
 
Нагадаємо, у вересні сайт «Дуся» писав про перше дослідження служби, в якому мешканці Донеччини відповідали на запитання «Чи дивитесь ви програму Савіка Шустера?». «Очередной амбициозный проект Савика Шустера, который он раскручивает на ТРК «Украина», в ближайшие два месяца для большей части телезрителей обречен на забвение», - такий висновок було зроблено у попередньому дослідженні.
 
Нове опитування проводилось із 8 по 17 листопада; було опитано 960 осіб. «Как свидетельствуют результаты опроса, интерес к программе «Шустер Life» увеличивается в зависимости от увеличения возраста опрашиваемых и достигает своего максимума у респондентов старше 60 лет (62%). Меньше всего эта программа интересует молодежь в возрасте до 20 лет (12%)», - йдеться у повідомленні служби. Окрім вікової та соціальної структури аудиторії програми, соціологи поцікавились ставленням до неї. Автори дослідження не враховують у своїх висновках інформацію піплметричних досліджень телеперегляду. Причини постійної уваги Аналітичної служби Миколи Гаврилова до програми «Шустер live» «Детектор медіа» з'ясувати поки що не вдалося.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13676
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
5698 дн. тому
www.shusterlive.com
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду