НТКУ скасувала пряму трансляцію «Дитячого Євробачення» 22 листопада

18 Листопада 2008
25274
18 Листопада 2008
10:43

НТКУ скасувала пряму трансляцію «Дитячого Євробачення» 22 листопада

25274
НТКУ скасувала пряму трансляцію «Дитячого Євробачення» 22 листопада
Національна телекомпанія України відмовилась від прямої трансляції пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення – 2008», яка мала відбутись 22 листопада – у день пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Конкурс буде показаний у запису 23 листопада. «Так збіглося, що фінальний концерт «Дитячого Євробачення» був призначений Європейською мовною спілкою на 22 листопада. Ми не можемо поєднати в один день ці дві події, - цитує прес-служба виконувача обов’язків президента НТКУ Василя Ілащука. – Ми змушені були звернутись до Європейської мовної спілки і повідомити, що не братимемо участі у прямому голосуванні і не транслюватимемо прямий ефір. Ми знімаємо концерт, але глядачі побачать його 23 листопада».
 
Перший національний, починаючи з 17 листопада, висвітлюватиме всі події вшанування пам’яті жертв Голодомору. До показу готуються багато документальних фільмів, а також трансляція всіх офіційних заходів 22 листопада за участі перших осіб держави. У цей день з ефіру зняті всі розважальні програми.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25274
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5656 дн. тому
как обічно, обосрались )))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду