detector.media
18.11.2008 10:43
НТКУ скасувала пряму трансляцію «Дитячого Євробачення» 22 листопада
Національна телекомпанія України відмовилась від прямої трансляції пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення – 2008», яка мала відбутись 22 листопада – у день пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Конкурс буде показаний у запису 23 листопада. «Так збіглося, що фінальний концерт «Дитячого Євробачення» був призначений Європейською мовною спілкою на 22 листопада. Ми не можемо поєднати в один день ці дві події, - цитує прес-служба виконувача обов’язків президента НТКУ Василя Ілащука. – Ми змушені були звернутись до Європейської мовної спілки і повідомити, що не братимемо участі у прямому голосуванні і не транслюватимемо прямий ефір. Ми знімаємо концерт, але глядачі побачать його 23 листопада».
 
Перший національний, починаючи з 17 листопада, висвітлюватиме всі події вшанування пам’яті жертв Голодомору. До показу готуються багато документальних фільмів, а також трансляція всіх офіційних заходів 22 листопада за участі перших осіб держави. У цей день з ефіру зняті всі розважальні програми.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY