Maxximum Advertising пролонгував договори з Ru Music, News One, Star TV, Maxxi TV, «Меню-ТВ» та почав працювати з Real Estate TV

17 Листопада 2008
10389
17 Листопада 2008
17:00

Maxximum Advertising пролонгував договори з Ru Music, News One, Star TV, Maxxi TV, «Меню-ТВ» та почав працювати з Real Estate TV

10389
Maxximum Advertising пролонгував договори з Ru Music, News One, Star TV, Maxxi TV, «Меню-ТВ» та почав працювати з Real Estate TV
Сейлз-хаус Maxximum Advertising наступного року збереже усіх клієнтів, рекламний час яких він продавав у 2008 році. Зокрема, вже продовжено договори з Ru Music, News One, Star TV та каналом Maxxi TV, який входить до групи компаній Maxximum. Угода ще з одним каналом - «Меню-ТВ» - наразі перебуває на стадії юридичної підготовки. Про це «Детектор медіа» повідомила співвласниця компанії Вікторія Семененко.
 
Maxximum Advertising також почала співпрацювати з супутниковим телеканалом RealEstateTV, офіційний запуск якого відбувся у жовтні. Цей канал спеціалізується на архітектурі, будівництві та нерухомості, його офіс базується в Одесі. Maxximum Advertising також веде переговори з кількома іншими кабельно-супутниковими каналами.
 
Як повідомляла «ТК», наступного року Maxximum Advertising також продаватиме рекламний час на Першому каналі.
 
З наступного року Maxximum Advertising перейде на гривню, як і, можливо, інші сейлз-хауси. «У клієнтів бюджетування відбувається в гривні. Тому для них і для нас це найоптимальніший варіант», - зазначає пані Семененко. Щодо цінової політики у 2009 р. вона повідомила, що медіаінфляція можлива. Відсоток, на який підніметься вартість рекламного часу, залежатиме від розміру бюджету клієнта та тривалості співпраці з ним: «Чим більший бюджет, тим менша інфляція. Але інфляція у 20-25%, про яку говорили на початку осені, навряд чи можлива».  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду