«Горов Студіо» на замовлення «1+1» зніме мюзикл «Червона шапочка»

10 Листопада 2008
17290
10 Листопада 2008
16:50

«Горов Студіо» на замовлення «1+1» зніме мюзикл «Червона шапочка»

17290
«Горов Студіо» на замовлення «1+1» зніме мюзикл «Червона шапочка»
У новорічну ніч телеканал «1+1» збирається показати мюзикл за мотивами казки Шарля Перро «Чернова шапочка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Виробництво проекту на замовлення каналу здійснюватиме продакшн «Горов Студіо». Зйомки проекту розпочалися 5 листопада і триватимуть до 15-го. Режисером мюзиклу став Семен Горов, який уже займався створенням музичних комедій «Шалений день, чи Одруження Фігаро», «Попелюшка» та «Сорочинський ярмарок».
 
«“Червона шапочка” – це історія не про те, як вовк обманув дівчинку і з’їв пиріжки, бабусю та саму героїню, а про велике світле кохання, якому підвладний будь-який вік», – цитує прес-служба каналу Семена Горова.
 
Червону Шапочку у мюзиклі зіграє співачка Настя Каменськіх, а роль вовка дістанеться її партнеру по дуету Потапу. За інформацією прес-служби «1+1», планується, що бабусю Червоної Шапочки зіграє Алла Пугачова, Філіп Кіркоров чи Роман Віктюк. Також у м’юзиклі візьмуть участь гурт «Алібі», російський репер Тімоті, фронтмен групи «Серга» Сергій Галанін, акторка Рената Литвінова, гурти «Ума Турман», «Скрябін», співачки Софія Ротару, Гайтана, ведучий Юрій Горбунов та інші.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17290
Читайте також
29.12.2008 09:54
Media Resources Management
, для «Детектор медіа»
37 643
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Bronya
5591 дн. тому
На мій погляд, мюзікл "червона шапочка" - це результат деградації українського телебачення вцілому і музичних проектів зокрема. Авторам повинно бути соромно за зіпсуту довіру. Рівнятись потрібно на мюзікл "Вечори на хуторі біля Диканьки", там і музика якісна і актори підібрані гарно.
глядачка
5600 дн. тому
мені було зовсім нудно, я так сподівалася,що хоть щось у цьому мюзиклі буде святкове і ,хоча б , цікаве..(((
5652 дн. тому
а "червону шапочку XXX" слабо? треба піднімати рейтинг каналу?
Новый начальник
5652 дн. тому
"Красная шапочка" - это не плагиат? С Шарлем и его потомками уже договорились? Я хочу петь арию Волка! У меня большие, густые, красивые брови. И глаза, ух, какие у меня красивые глаза! И большие зубы, тоже очень красивые. Я всех, кого разрешили, уже съел на этом канале. Правда меня все время пытаются пугать каким-то Охотником, который все ждет не дождется рекордного падения акций СМЕ....Знал бы кто Охотник, успел бы съесть и его....Пойду искать.
Непонятливая
5652 дн. тому
Не поняла, мюзикл снимается уже 5 дней, а кто будет бабушкой еще не ясно? С такой разберихой мюзикл посмотрим 8 марта, правда не знаю, какого года.
петро
5652 дн. тому
Горов Студіо буде примножувати невдалі так звані мюзикли. Який автор Горов, таке й матимемо новорічне горе.
:)
5652 дн. тому
хоть бы одно плюсовское шоу без Юры состоялось... :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду