detector.media
10.11.2008 16:50
«Горов Студіо» на замовлення «1+1» зніме мюзикл «Червона шапочка»
У новорічну ніч телеканал «1+1» збирається показати мюзикл за мотивами казки Шарля Перро «Чернова шапочка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Виробництво проекту на замовлення каналу здійснюватиме продакшн «Горов Студіо». Зйомки проекту розпочалися 5 листопада і триватимуть до 15-го. Режисером мюзиклу став Семен Горов, який уже займався створенням музичних комедій «Шалений день, чи Одруження Фігаро», «Попелюшка» та «Сорочинський ярмарок».
 
«“Червона шапочка” – це історія не про те, як вовк обманув дівчинку і з’їв пиріжки, бабусю та саму героїню, а про велике світле кохання, якому підвладний будь-який вік», – цитує прес-служба каналу Семена Горова.
 
Червону Шапочку у мюзиклі зіграє співачка Настя Каменськіх, а роль вовка дістанеться її партнеру по дуету Потапу. За інформацією прес-служби «1+1», планується, що бабусю Червоної Шапочки зіграє Алла Пугачова, Філіп Кіркоров чи Роман Віктюк. Також у м’юзиклі візьмуть участь гурт «Алібі», російський репер Тімоті, фронтмен групи «Серга» Сергій Галанін, акторка Рената Литвінова, гурти «Ума Турман», «Скрябін», співачки Софія Ротару, Гайтана, ведучий Юрій Горбунов та інші.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY