Дуся: Володарський і Куріна стали героями книжки Ірени Карпи

7 Листопада 2008
3545
7 Листопада 2008
19:49

Дуся: Володарський і Куріна стали героями книжки Ірени Карпи

3545
Дуся: Володарський і Куріна стали героями книжки Ірени Карпи
Нещодавно письменниця, телеведуча, шоувумен, модель і тусовщиця Ірена Карпа народила новий шедевр – книжку під назвою «Добло і зло». Серед героїв нєтлєнки, презентованої учора, виявились і знайомі обличчя. Одного з них звуть Шура Луначарський, і він навдивовижу схожий на заступника головного редактора «Газети 24» Юрія Володарського.  Інша – Алевтіна Ципіна, за якою зовсім легко вгадати кінокритика і дописувачку «ТК» та «Дусі» Аксинію Куріну. Якими зобразила цих двох персонажів Ірена, і чи сподобалось їм це – вам розповість Дуся.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3545
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Рекс
5650 дн. тому
Этот Шура Луначарский - {CENSORED}.
"шовумен, модель и тусовшчица..."
5652 дн. тому
Если этой "модели" убрать оставшиеся зубы и оставить только дёсны, она будет класно тусить миньеты. Чиста па опыту!
асссь
5653 дн. тому
Тонко сфоткали эту сарочку с чесночком. От этой песи уркаинки за версту разит чесночным штетлом-местечком. Она-таки решила, что укгаинкой бить пгикольней и небезвигодней.Возрождайте идыш, ирэна, он плачет и загибается в ивритском гетто без вас и кильчицкой
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду