Костянтин Стогній поїхав в Афганістан знімати документальні фільми

7 Листопада 2008
16126
7 Листопада 2008
17:42

Костянтин Стогній поїхав в Афганістан знімати документальні фільми

16126
Костянтин Стогній поїхав в Афганістан знімати документальні фільми
Знімальна група програми «Надзвичайні новини» з ведучим Костянтином Стогнієм вирушила до Афганістану, повідомляє прес-служба ICTV. У планах – щоденні репортажі про ситуацію в цій країні для програм «Факти» та «Надзвичайні новини», а також три документальні фільми.
 
Цикл фільмів, над яким команда Стогнія працює вже понад рік, буде приурочений до тридцятої річниці введення радянських військ в Афганістан. Перший – «Шторм-333» - присвячений захопленню палацу Аміна, під час якого загинув президент держави. Другий фільм – «Війна. Полон» - про військовополонених Афганської війни. У третьому фільмі йтиметься не про війну, а про життя та культуру країни.
 
«ICTV позиціонує себе як чоловічий канал, тому два перші фільми будуть проектами сильної половини людства про взаємини на війні, про чоловічу дружбу, взаємодопомогу, і про те, як сила волі допомагає людям вижити, як перемагають на цій нелегкій війні в чужій країні. Третій фільм сподобається ширшій аудиторії. Думаю, і молоді буде на що подивитись. Тут є речі для неординарних людей, які намагаються пізнати себе і світ», - цитує прес-служба Костянтина Стогнія.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16126
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5651 дн. тому
Мордоворот Стогний уже не разжалобит слезливых девочек.Барышни детородного возраста читают желтую прессу.
Жаба
5652 дн. тому
Прийду душить ночью. А Стогний -это хоть какой-то намек на нормальное телевидение.
Знат ок
5653 дн. тому
Опять "пшёнка". Выгребать будет Зуб и съёмочная группа. А Костик выйдет в белом мундире с золотыми позументами - настоящий полковник.
Пижон
5654 дн. тому
Та? блин? опять пропиарится! То стоГНИЙ рассказывал о супер-классном проекте из Бермудов, до того - о нациках из Латинской Америки. В результате - пшик и подставы. Так же. как он браво служил в "спецвойсках КейДжиБи" в Афгане. Очередное разводилово для слезливых девочек!
кабинет на короленко
5654 дн. тому
Счастливо, Костик.Киев надеется, что талибы полюбят тебя тепло и разнообразно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду