detector.media
07.11.2008 17:42
Костянтин Стогній поїхав в Афганістан знімати документальні фільми
Знімальна група програми «Надзвичайні новини» з ведучим Костянтином Стогнієм вирушила до Афганістану, повідомляє прес-служба ICTV. У планах – щоденні репортажі про ситуацію в цій країні для програм «Факти» та «Надзвичайні новини», а також три документальні фільми.
 
Цикл фільмів, над яким команда Стогнія працює вже понад рік, буде приурочений до тридцятої річниці введення радянських військ в Афганістан. Перший – «Шторм-333» - присвячений захопленню палацу Аміна, під час якого загинув президент держави. Другий фільм – «Війна. Полон» - про військовополонених Афганської війни. У третьому фільмі йтиметься не про війну, а про життя та культуру країни.
 
«ICTV позиціонує себе як чоловічий канал, тому два перші фільми будуть проектами сильної половини людства про взаємини на війні, про чоловічу дружбу, взаємодопомогу, і про те, як сила волі допомагає людям вижити, як перемагають на цій нелегкій війні в чужій країні. Третій фільм сподобається ширшій аудиторії. Думаю, і молоді буде на що подивитись. Тут є речі для неординарних людей, які намагаються пізнати себе і світ», - цитує прес-служба Костянтина Стогнія.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY