В «УМХ» почалися скорочення?

4 Листопада 2008
11271
4 Листопада 2008
06:45

В «УМХ» почалися скорочення?

11271
В «УМХ» почалися скорочення?
У групі компаній «Український медіахолдинг» почалися скорочення, які передбачав у недавньому опитуванні експертів президент групи Борис Ложкін. Так, за інформацією джерел «ТК», звільнено понад 30 співробітників, більшість із яких працювали в радіогрупі «УМХ», зокрема в інформаційній службі.
 
Генеральный директор радіогрупи «УМХ» Богдан Мотулько у коментарях «ТК» зазначив, що йому нічого не відомо про скорочення в усьому холдингу. «У нас не было никакого общего совещания по этому поводу. Что касается радиогруппы, то да, идут небольшие сокращения, но они плановые», - сказав він. На запитання, скільки співробітників звільнено, пан Мотулько відповів, що небагато – близько 2% від загальної кількості персоналу. Зокрема плинність кадрів спостерігається серед водіїв і в технічному відділі. Проте деякі з вакансій, що звільнилися, залишаються відкритими. «Также у нас было небольшое сокращение информационной службы, но это плановая вещь, которая на общий процесс не влияет. Никаких серьезных сокращений персонала в радиогруппе, связанных с кризисом, у нас нет – идет плановая работа», – наголосив Богдан Мотулько.
 
Генеральний директор видавничого холдингу «УМХ» Тетяна Єфименко на запитання «ТК» також відповіла, що в друкованих виданнях відбуваються незначні планові скорочення.
 
Водночас президент групи компаній Борис Ложкін роз’яснив, що спільного рішення про кількісні звільнення в «УМХ» не приймали. «Мы приняли решение по отдельным группам – издательском холдинге, радиогруппе – которые должны предпринять действия по оптимизации расходов. Сокращения будут в любом случае, и будут у всех на рынке. У нас, скорее всего, будут сокращены неключевые должности среди административно-хозяйственного персонала», – сказав пан Ложкін.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11271
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Павло Ухач
5656 дн. тому
Невеличке, невеличке... З мого офісу звільнили тільки... мене.
журналист
5658 дн. тому
Ничего себе, небольшое сокращение информационной службы! Уволить всех, а потом говорить: "ой, небольшое такое сокращеньице случилось!" Хорошо же господа планируют, если это была "плановая работа". Можно подумать, это враньё кому-то поможет. Хоть бы не позорились уже и правду говорили
Колишній працівник
5659 дн. тому
Все,що написано-повна брехня. Від колишньої інформслужби нічого і нікого не залишилось. Звільнили всіх.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду