detector.media
04.11.2008 06:45
В «УМХ» почалися скорочення?
У групі компаній «Український медіахолдинг» почалися скорочення, які передбачав у недавньому опитуванні експертів президент групи Борис Ложкін. Так, за інформацією джерел «ТК», звільнено понад 30 співробітників, більшість із яких працювали в радіогрупі «УМХ», зокрема в інформаційній службі.
 
Генеральный директор радіогрупи «УМХ» Богдан Мотулько у коментарях «ТК» зазначив, що йому нічого не відомо про скорочення в усьому холдингу. «У нас не было никакого общего совещания по этому поводу. Что касается радиогруппы, то да, идут небольшие сокращения, но они плановые», - сказав він. На запитання, скільки співробітників звільнено, пан Мотулько відповів, що небагато – близько 2% від загальної кількості персоналу. Зокрема плинність кадрів спостерігається серед водіїв і в технічному відділі. Проте деякі з вакансій, що звільнилися, залишаються відкритими. «Также у нас было небольшое сокращение информационной службы, но это плановая вещь, которая на общий процесс не влияет. Никаких серьезных сокращений персонала в радиогруппе, связанных с кризисом, у нас нет – идет плановая работа», – наголосив Богдан Мотулько.
 
Генеральний директор видавничого холдингу «УМХ» Тетяна Єфименко на запитання «ТК» також відповіла, що в друкованих виданнях відбуваються незначні планові скорочення.
 
Водночас президент групи компаній Борис Ложкін роз’яснив, що спільного рішення про кількісні звільнення в «УМХ» не приймали. «Мы приняли решение по отдельным группам – издательском холдинге, радиогруппе – которые должны предпринять действия по оптимизации расходов. Сокращения будут в любом случае, и будут у всех на рынке. У нас, скорее всего, будут сокращены неключевые должности среди административно-хозяйственного персонала», – сказав пан Ложкін.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY