Директором з медіабаїнгу і розвитку РА АІТІ стала Юлія Карпушина

29 Жовтня 2008
15920
29 Жовтня 2008
15:07

Директором з медіабаїнгу і розвитку РА АІТІ стала Юлія Карпушина

15920
Директором з медіабаїнгу і розвитку РА АІТІ стала Юлія Карпушина
Юлія Карпушина призначена на посаду директора з медіабаїнгу і розвитку медійної агенції АІТІ. Про це йдеться в прес-релізі агентства.
 
Юлія Карпушина прийшла до команди АІТІ у 2002 році й пройшла кар’єрний шлях від медіапланера до директора з телевізійного баїнгу. «З огляду на глобальні труднощі, ми собі ставимо за мету посилену координацію процесів, пов’язаних з успішним медіабаїнгом та максимально якісне донесення плодів медіабаїнгу до наших нинішніх і потенційних клієнтів. Рішення цих завдань ми віддаємо в руки Юлії – людини, лояльної агенції, яка займає активну життєву позицію і має багатий досвід спілкування з баїнговими структурами», – прокоментував призначення пані Карпушиною на нову посаду Сергій Скачек, медіадиректор РА AITI.
 
Довідка:
AITI – медіаагенція повного циклу,створена в 1992 році. За підсумками 2008 року AITI посіла 4-5 місце у рейтингу Топ-23 медіаагенцій України (за даними Всеукраїнської рекламної коаліції). З 2003 року AITI представляє інтереси міжнародної медіаагенції Carat в Україні. Серед клієнтів АІТІ: «Астеліт», JTI, Lactalis, Philips, Stada, Adidas, Lego, Epson, «Нові напої», SCA.
 
Carat  – міжнародна медіаагенція, створена в 1968 році. Нині представлена у 82 країнах світу. Разом з РА Vizeum, Posterscope и Isobar утворюють маркетингово-комунікаційну групу Aegis Media.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15920
Читайте також
06.11.2008 11:32
Ирина Миронова, Антон Онуфриенко, «Коммерсантъ»
4 129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду