detector.media
29.10.2008 15:07
Директором з медіабаїнгу і розвитку РА АІТІ стала Юлія Карпушина
Директором з медіабаїнгу і розвитку РА АІТІ стала Юлія Карпушина
Юлія Карпушина призначена на посаду директора з медіабаїнгу і розвитку медійної агенції АІТІ. Про це йдеться в прес-релізі агентства.
 
Юлія Карпушина прийшла до команди АІТІ у 2002 році й пройшла кар’єрний шлях від медіапланера до директора з телевізійного баїнгу. «З огляду на глобальні труднощі, ми собі ставимо за мету посилену координацію процесів, пов’язаних з успішним медіабаїнгом та максимально якісне донесення плодів медіабаїнгу до наших нинішніх і потенційних клієнтів. Рішення цих завдань ми віддаємо в руки Юлії – людини, лояльної агенції, яка займає активну життєву позицію і має багатий досвід спілкування з баїнговими структурами», – прокоментував призначення пані Карпушиною на нову посаду Сергій Скачек, медіадиректор РА AITI.
 
Довідка:
AITI – медіаагенція повного циклу,створена в 1992 році. За підсумками 2008 року AITI посіла 4-5 місце у рейтингу Топ-23 медіаагенцій України (за даними Всеукраїнської рекламної коаліції). З 2003 року AITI представляє інтереси міжнародної медіаагенції Carat в Україні. Серед клієнтів АІТІ: «Астеліт», JTI, Lactalis, Philips, Stada, Adidas, Lego, Epson, «Нові напої», SCA.
 
Carat  – міжнародна медіаагенція, створена в 1968 році. Нині представлена у 82 країнах світу. Разом з РА Vizeum, Posterscope и Isobar утворюють маркетингово-комунікаційну групу Aegis Media.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY