Міжпрограмні ролики «1+1» вийшли у фінал конкурсу Promax UK

28 Жовтня 2008
27392
28 Жовтня 2008
11:56

Міжпрограмні ролики «1+1» вийшли у фінал конкурсу Promax UK

27392
Міжпрограмні ролики «1+1» вийшли у фінал конкурсу Promax UK

Міжпрограмні заставки телеканалу «1+1» вийшли у фінал європейського професійного конкурсу теледизайну Promax UK, повідомляє прес-служба каналу.

 
Promax UK – форум телевізійного дизайну та промоції, який проводиться уже 19 років і є європейським аналогом американської закритої премії у сфері телевізійного дизайну та маркетингу PROMAX/BDA. Цього року конкурс стартує 29 жовтня, а 1 листопада у Лондоні відбудеться церемонія нагородження переможців.
 
Дизайнерські заставки «1+1» номіновані у головних категоріях: Best image – найкращий візуальний імідж каналу, та Best On-Air Branding – найкращий брендинг ефіру. Українському телеканалу доведеться боротися з BBC, 4 Creative, Light, Turner Broadcasting, Sky Creative та Nickelodeon UK. «1+1» - єдина компанія із пострадянського простору, що вийшла у фінал.
 
 
 
 
 
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27392
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знакомый
5527 дн. тому
Да уходи оттуда,потому что кроме плагиата ты не на что не способна. Если украла идею,то сиди тихо и помалкивай, а нечего участвовать в разных престижных конкурсах.
Кулман
5644 дн. тому
Турецкий банк. 2007 год. Да,.... Плюсы откреативили :)))))
зритель
5644 дн. тому
интересно только, что из этого было раньше сделано: http://www.youtube.com/watch?v=Z_fYJL40Ork креатив или плагиат?
Захаровой
5650 дн. тому
Жаль, что очередной заслуженый успех Оли Захаровой и ее команды присвоят румыно-Банковские приблуды, уничтожившие бренд 1+1 и ставящие самой Оле палки в колеса. Оль, уходи оттуда, не пачкайся! Твой креатив не оценят, их чувство стиля в зачаточном состоянии
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду