Заставка Ольги Захарової для «ТСН» перемогла на Міжнародному нью-йоркському фестивалі

20 Січня 2009
21388
20 Січня 2009
19:17

Заставка Ольги Захарової для «ТСН» перемогла на Міжнародному нью-йоркському фестивалі

21388
Заставка Ольги Захарової для «ТСН» перемогла на Міжнародному нью-йоркському фестивалі
Відеодизайн інформаційної програми «ТСН» («1+1») , розроблений командою Ольги Захарової (арт-директор Ольга Захарова, дизайнери Іван Русін та Микола Алтухов, музика «Гадюкіни рекордз») здобув бронзу на Міжнародному нью-йоркському фестивалі (The New York Festivals) в конкурсі «Міжнародне телепрограмування та промоушн» (International TV Programming & Promotion) в категорії «Оформлення новинних програм» (News Program Opener & Titles). Про це «Детектор медіа» повідомила Ольга Захарова. 
 
Інша подана на конкурс робота –  заставки «1+1» – вийшла у фінал і отримає сертифікат фіналіста в категорії «Найкращий відеодизайн» (Best Art Direction). У 2009 році в The New York Festivals взяли участь 65 країн світу. Оцінювалися роботи, що з’явилися в телевізійному ефірі у 2008 році. Нагородження переможців відбудеться 30 січня в Нью-Йорку. Нагадаємо, що міжпрограмні ролики «1+1» вийшли у фінал іншого престижного конкурсу відеодизайну – Promax UK. 
 
Ольга Захарова з 1 грудня 2008 року не працює арт-директором «1+1», надавши перевагу власній студії дизайну. За її словами, разом з нею з каналу пішла майже вся команда, окрім трьох колег. Нагадаємо, що на початку листопада керівництво каналу запропонувало Ользі звільнитися з каналу або відмовитись від керування власним бізнесом. 
 
З власних джерел «ТК» дізналася, що новим арт-директором «1+1» призначено Романа Дерігу, який раніше працював у відділі дизайну «1+1» під керівництвом Ольги Захарової, а також вів еротичну програму «Х-місія» на каналі «Кіно».
 
Довідка:
The New York Festivals – це 8 професійних конкурсів, у яких представляють свої роботи спеціалісти рекламної, телевізійної та кіноіндустрії зі всього світу. Щорічно, з 1958 року конкурс проходить у Нью-Йорку. Роботи кожного з конкурсу  оцінює окрема група суддів та консультантів – спеціалістів світового рівня. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21388
Читайте також
24.06.2009 12:09
Ольга Захарова, для «Детектор медіа»
33 887
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yonaga
5555 дн. тому
У неё работают талантливые хлопцы,надо отдать должное.Вот среди них и эти двое.Тот же Русин долгое время пытался пробится на плюсы,молодец,добился.Одно плохо,человека портят деньги,ну и слава...чуть чуть.Удачи, Иван!
Sasha_nd
5564 дн. тому
Ваня! Вітаю тебе і всю вашу команду! Молодці!!!
5567 дн. тому
Умнички!!! Дальнейших вам успешных поисков по u-tube чужих идей для своих заставок!!!
iva
5567 дн. тому
Оля, вы умнички! Поздравляем! Дальнейших успехов!!!
2LOL
5567 дн. тому
вы, наверное, в цирке работаете? ;)
LOL
5567 дн. тому
Исходя из людей, которые делали эту заставку, статью нужно было назвать "Заставка Івана Русіна, Миколи Алтухова та «Гадюкіних рекордз» пiд керiвництвом Ольги Захарової для «ТСН» перемогла на Міжнародному нью-йоркському фестивалі"
2Вольт
5567 дн. тому
прочтите внимательно, какая заставка взяла бронзу. при чем тут плагиат, право?
Вольт
5567 дн. тому
"что, никак не состряпаете своё?" - обратите внимание, я не работаю в сфере видеодизайна или смежной, а высказываю свою точку зрения исключительно как телезрителя. P.S. "Вурдалаки завистливые" говорите? Защитники плагиаторов, вурдалаками являются те, кто чужими руками загребает жар и те, кто их в этом поддерживает.
Dik
5567 дн. тому
Поздравляю! Молодцы! Завидую белой завистью!
СС
5567 дн. тому
А кто еще кроме плюсовских дизайнеров в нашей стране хоть что-то когда-то получал на международных конкурсах?! Прос....ть такую команду!
2Вольт и Ко //
5567 дн. тому
о! вурдалаки повылазили завистливые ))) почитай внимательно, за что бронзу дали "Відеодизайн інформаційної програми «ТСН» («1+1») , розроблений командою Ольги Захарової (арт-директор Ольга Захарова, дизайнери Іван Русін та Микола Алтухов, музика «Гадюкіни рекордз») здобув бронзу на Міжнародному нью-йоркському фестивалі" и, надо заметить, после ее ухода, она все еще в эфире. что, никак не состряпаете своё?
Вольт
5567 дн. тому
Спасибо Оле за плагиат. Придумали одни (ссылки в сообщении Фро) - выиграли другие. Закон джунглей.
Юля
5567 дн. тому
Я Деригу знаю по каналу КИНО. Он по образованию врач-терапевт, а не паталогоанатом. Кстати, на НТВ, тоже как-то работал врач-проктолог. Образование на телевидение значения не имеет.
HR
5567 дн. тому
И что, это помогло ТСН? Сомневаюсь. А вот свылить с кормушки в кризис....Вряд ли это умный шаг. Хотя....Захарова всегда была высокомерной эстеткой. Для нее принцыпы важнее чем бабло. Мне кажется выбор нового главного дизайнера не случаен - кровь, секс и расчлененка. Здесь нужен специалист.....
to Фро
5567 дн. тому
Сам ты пипец! Награда у ТСН!
Фро
5567 дн. тому
За плагиат - награда? Пипец...Вот кого награждать надо: http://www.youtube.com/watch?v=xvudkUj2Bd4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Z_fYJL40Ork http://www.youtube.com/watch?v=fWC_wmhTjPo&feature=related
5567 дн. тому
Не удивительно. Удачи, Оля!
5568 дн. тому
Оля, талантливейшая личность, браво, поздравления!!!! Ваши работы очень долго радовали нас ежедневно. Дальнейших успехов и новых побед!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду